MODERNT & SMIDIGT KONTORSHOTELL
I LINKÖPING

El, gemensamhetsytor, konferensrum & städning ingår i hyran.

Välkommen att hyra plats på vårt kontorshotell i Linköping

Letar du efter ett kontorhotell i Linköping? I så fall har du kommit helt rätt. Vi tillhandahåller moderna lokaler med hög standard strax utanför Linköpings stadskärna. Hos oss ingår det mesta, boka gärna en tid för visning och se själv!

Prisvärt

Betala bara för ytan du använder, fr. 3000/mån.

Flexibelt

Bind inte upp dig på långa hyreskontrakt.

Enkel kontorslösning

Kontor, kaffe och konferensrum. 

Möjlighet att växa

Företag växer, vi ser till att kontoret fortfarande passar.

Nära Linköping

Nå jobbet med cykel, bil eller buss. 4 km till city.

Enkel access till E4an

Nära E4an. Besök enkelt  kunder i andra städer

Ett kontor att trivas på

Oavsett om du jobbar för att leva eller lever för att jobba så är ett trevligt kontor en förutsättning för en bra arbetsdag. Här i Torvinge finns den lilla oas som vi kallar Linköpings Industripark, med effektiva kontor för startups och etablerade företag. Hyr ett eller flera kontorsrum från ca 9 till 30 kvm med tillhörande gemensamma ytor så som konferensrum, lounge, kök, matplats & wc. Det finns även möjlighet att hyra till ett garage/förrådsutrymme i markplan om ca 28 kvm.

Den enkla kontorslösningen

Vi tycker att varken du eller dina anställda ska inte behöva ägna tid åt sånt som hör till skötseln av ett kontor, det tar vi hand om. Här hittar ni ett stort lunchrum, en modern kaffemaskin, konferensrum med bokningssystem och fri parkering för er och era besökare. 

Växer företaget? Inga problem, våra flexibla lösningar gör det enkelt för er att lägga till flera kontorsplatser. Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur det fungerar.

Bilder

Karta

BOKA EN VISNING

Eller ring oss på telefon 072 068 60 96